Dutry & Co is bijzonder verheugd over de Green Deal Huishoudelijke Houtverwarming

Wie is Dutry & Co ?

 

Dutry biedt als importeur optimale oplossingen voor het binnen en buiten verwarmen en koken met vuur in de Benelux en Frankrijk. Voor de meest kwaliteitsvolle beleving rond het vuur, vertegenwoordigen we de meest hoogwaardige en vernieuwende merken op onze markt. Onze online en lokale partner gemeenschap van professionele installateurs verstrekt transparante, professionele informatie, klantgericht en berekend projectadvies, alsook een warme, betrouwbare en eerlijke dienstverlening.

Leven met het vuur zit in onze genen
Nadat de mens meer dan een miljoen jaar samen leefde met het vuur, zijn we ervan overtuigd dat het een deel is van wie we zijn. Vuur is een natuurkracht die inspiratie, veiligheid en welzijn in ons leven brengt. Het maakt een huis tot een thuis en brengt ons vreugdevol samen. Het vlammenspel is een essentiële bron van stralingswarmte voor ons lichaam. Vuur is natuurlijke zonne-energie en biedt een echt antwoord op de klimaatverandering.

Dutry & Co biedt een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten aan, die zich al decennia lang onderscheiden door de hoogste rendementen en de laagste emissies. We hopen dan ook dat de Green Deal inzake Houtverbranding er daadwerkelijk toe leidt dat het houtvuur in ere wordt gehouden, met de beste toestellen, met goed brandhout, met de juiste informatie en met een professionele installatie en geregeld onderhoud.

 

▶ Meer lezen over DutryOver


Green-deal.eu is een initiatief van Dutry & Co, importeur van kwaliteitsvolle houtkachels en haarden. Meer lezen...


Laatste Nieuws


Ondertekening Green Deal

De Green Deal werd ondertekend op 22 oktober.

Dealer locator :


Klik hier om uw erkende vakhandelaar te vinden...


video : De waarheid over houtverbranding en fijnstof